Tallers demostratius de cuina de les receptes tradicionals recollides i adaptades
Les dues sessions tindran lloc a l’espai Sunka – Plusfresc el dia 30 d’octubre i 6 de novembre
La Fundació Alícia i en concret un xef i una nutricionista, seran els encarregats de dur a terme els tallers demostratius de cuina en base a les receptes recollides i les adaptacions realitzades segons les necessitats aportades pels participants durant les sessions de recollida de dades del mes de setembre.
El projecte rep suport econòmic de la convocatòria anual de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables (RECS) d’ajudes a les Entitats Locals per al desenvolupament d’actuacions en matèria de salut al 2024, en el marc del conveni entre el Ministeri de Sanitat i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) per al desenvolupament d’actuacions en matèria de salut i per a la implementació local de l’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció al Sistema Nacional de Salut (EPSP), del qual l’Ajuntament hi està adherit des del 2017.