Published On: maig 16, 2022

Aquest programa educatiu és impulsat pel departament de Promoció de la Salut de la Paeria i Fundesplai amb el suport d’Educació i Salut de la Generalitat

Ha clos a l’amfiteatre dels Camps Elisis amb una actuació de joves de l’Aula Municipal de Teatre amb la participació del conjunt d’escoles que hi han pres part aquest curs 2021-22

L’acte ha portat per títol “Un món millor” per valorar les persones i les accions que permeten avançar i aportar a un món més sostenible i humà.

La tinent d’alcalde i regidora de Recursos Municipals, Hisenda i Salut, Montse Pifarré, ha destacat que són les contribucions diàries de tothom que permeten mirar al futur amb l’optimisme amb aquesta voluntat de construir un món millor. Pifarré ha explicat que enguany hi han participat 29 escoles, amb activitats com els Esmorzars saludables, les gimcana Viu la discapacitat o els tallers d’higiene ocular o postural. I també ha remarcat les disset edicions d’aquest programa, amb el desig que puguin celebrar-se moltes més, amb la implicació dels centres educatius del a ciutat, que vetllen en la promoció d’hàbits de salut entre l’alumnat. Igualment, la tinent d’alcalde ha agraït la col·laboració de l’Aula Municipal de Teatre, ja que els infants del centre han preparat una actuació per a l’acte de cloenda.

El programa l’Aventura de la vida és un projecte que fomenta hàbits saludables en diferents àmbits, com l’alimentació, el descans, la higiene, la prevenció accidents o la prevenció consum d’alcohol i tabac. També promou el desenvolupament de les habilitats per a la vida, com l’autoestima, la comunicació assertiva, la resolució de conflictes, el pensament crític, el maneig emocional, etc.