Published On: maig 8, 2022

L’Ajuntament de Lleida ha preparat noves intervencions de sensibilització i prevenció per a les Festes de la Maig amb l’objectiu de poder gaudir d’unes festes populars segures, saludables i de qualitat per a tothom

NITS Q – TARGETA GRATUÏTA DE BUS

Per assegurar un retorn a casa segur, s’ofereix una targeta gratuïta a joves de 14 a 30 anys del dia 6 al 11 de maig per a les línies 2N, 5N i 7N i de manera il·limitada. Es podrà recollir:

  • Del dilluns 2 al divendres 6 de maig al Centre de Recursos Juvenils de LleidaJove
  • El dissabte 7 i dimarts 10 al Punt d’informació Nits Q. Aquest estarà ubicat al costat del Punt Lila i es facilitarà informació sobre el consum d’alcohol i altres substàncies i la prevenció sobre conductes sexuals de risc.

PUNT LILA – RAINBOW

Els dies 6, 7, 8, 9 i 10 de maig a partir de les 20:30h i fins a la finalització de les actuacions musicals podeu trobar la carpa lila a la zona de concerts dels Camps Elisis.

Es repartirà material informatiu sobre recursos i serveis, campanyes de sensibilització i prevenció de les violències masclistes i LGTBIfòbiques i s’atendrà i recollirà qualsevol tipus d’incidència relacionada amb agressions. S’ha establert coordinació amb els serveis sanitaris i de seguretat per si fos necessària la seva intervenció.

CAMPANYA “COMPTEM AMB TU”

Es duran a terme accions de sensibilització en diferents formats amb l’objectiu d’implicar tota la ciutadania per lluitar contra qualsevol actitud i comportament sexista i LGTBIfòbic i gaudir d’unes festes segures i lliures de violències.