Programa de prevenció de conductes de risc (drogues i sexualitat). Consta de diverses activitats educatives que es realitzen a Lleida Jove i a la Fundació Antisida de Lleida. Inclou la presentació de recursos per a joves de la ciutat. L’activitat es completa amb una material didàctic que serà entregat a la persona responsable del grup per ser treballar al propi centre educatiu.

  • Adreçat a: joves majors de 16 anys

Objectiu:

-Promoure la reflexió sobre els problemes associats al consum de drogues i a les pràctiques sexuals de risc (accidents laborals, embarassos no desitjats, IST, comes etílics, baralles, accidents de trànsit,…) per prendre un posicionament crític davant aquestes situacions

Presa de decisions, mites relacionats amb les drogues, riscs del consum de drogues (accidents de trànsit, accidents laborals, baix rendiment escolar, adulteració,…), tolerància social de certs consums, pressió social per consumir, paper positiu del grup d’amics, drogues i llei. La relació entre l’abús de drogues i les relacions sexuals de risc, què és el VIH-sida, IST, vies de transmissió, maneres de detecció, mites en relació amb la sida. Recursos de la ciutat adreçats a joves en matèria de salut. Programa realitzat conjuntament amb l’Associació Antisida de Lleida.

Amb la col·laboració de: 

Ministero de sanidad- delegación del gobierno para el plan nacional sobre drogas